Blijf bij de tijd met een schaduwdoek van ZONZ

06 Oct 2020

Blijf bij de tijd met een schaduwdoek van ZONZ

ZONZ is al jaren dé specialist op het gebied van zonwering en dan met name standaard en maatwerk schaduwdoeken. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment schaduwdoeken, zodat je altijd het doek vindt dat past bij jouw tuin, balkon of terras. De medewerkers van ZONZ staan dagelijks voor je klaar om advies te geven en mee te denken over jouw wensen. 

De voordelen van schaduwdoeken


Je kan de schaduwdoeken van ZONZ bestellen als standaard of maatwerk product. Het voordeel van een schaduwdoek is dat deze eenvoudig te bevestigen is in de tuin of op het terras en vervolgens kan deze het gehele zomerseizoen buiten blijven hangen. Het doek is bestand tegen weer en wind, dus eenmaal opgehangen heb je er geen omkijken meer naar. Niets is zo vervelend als de hele zomer een zware parasolvoet moeten verplaatsen, dus daarom is een schaduwdoek de ideale oplossing. Tevens neemt het doek weinig ruimte in beslag, ook niet wanneer je deze opslaat in de wintermaanden. Het doek is eenvoudig op te vouwen tot een klein pakket.

Online gratis doeksamples bestellen


Bij ZONZ bestel je online gratis doeksamples voor jouw schaduwdoek. Ontdek hoe het doek eruit komt te zien in jouw tuin. De samples zijn verkrijgbaar voor schaduwdoeken, lamellendoeken en winddoeken. Je kunt de samples bestellen in verschillende materialen en kleuren en ze worden gratis bij jou thuis geleverd.


Een harmonicadoek, makkelijk afwisselen tussen zon en schaduw


Je zit heerlijk in de zon, maar na een paar uur breekt het zweet je uit. Herkenbaar toch? 
Met een lamellen-harmonicadoek bepaal je zelf hoelang en wanneer je wilt genieten van de zon. Je kunt het doek op een eenvoudige manier open en dicht schuiven door middel van een katrolsysteem. Wanneer het opeens begint te regenen, zijn de waterdichte lamellendoeken ook een oplossing. De harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en er is keuze uit een lucht- en waterdoorlatend of waterdicht doek. ZONZ helpt graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft kleur, vorm en afmetingen, dus huiver niet om contact op te nemen met hen!

Nooit meer last van wind en laagstaande zon


Bij ZONZ heb je keuze uit verschillende wind- en privacyschermen in verschillende kleuren en maten. De schermen zijn eenvoudig zelf te monteren en ze zijn geschikt om permanent buiten te hangen. De schermen dienen voor privacy en beschermen tegen wind en laagstaande zon. Waar vroeger een scheidingswand werd geplaatst voor meer beschutting, gebruik je tegenwoordig een oprolbaar privacyscherm.

Kijk voor meer informatie over zonwering en het ruime assortiment op www.zonz.nl